ျမန္မာႏိုင္ငံတြင္ေတာ့
ပုဇြန္ေျခာက္ဆိုသည္မွာ လဘက္သုတ္ေလး ဆိုရင္လည္း ပါ၏။ ခ်ဥ္ေပါင္ရြက္ေၾကာ္
ဆိုရင္ လည္း ပုဇြန္ေျခာက္ေလးပါမွ စားလို႔ေကာင္း။ တစ္ခါတစ္ေလ
ပုဇြန္ေျခာက္ေလးေတြကို တစ္ထုပ္ ၁၀၀ နဲ႔ အျမည္း လုပ္ေရာင္းတဲ့
ဆိုင္ေလးေတြေတာင္ ရွိပါ၏။ ယခုေတာ့ ဘဲဥ၊ၾကက္ဥက အစ အတု လုပ္ေနသည့္
တရုတ္ႏိုင္ငံ၏ ပုဇြန္ေျခာက္ လုပ္နည္းကို ျမင္ေသာအခါ asia one မွ
သတင္းအတိုင္း ပုဇြန္ေျခာက္ ၾကြပ္ၾကြပ္ေလးစဖုိ႔ မစားခင္ ၅ ခါေလာက္
စဥ္းစားရေတာ့မည္။
ဒီလို ပုဇြန္ဆိတ္ကေလးမ်ားကို ရသည္
ဆိုးေဆးပူပူႏွင့္ စိမ္သည္
ေနပူတြင္ ေလွာ္သည္
သင္ အသင့္စားႏိုင္ျပီ။ စားၾကအံုးမလား
from...0ppositeye
No comments:
Post a Comment